Lediga jobb

Två Trädgårdssäljare varav den ena tjänsten är ett graviditetsvikariat.

Inför våren 2019 söker vi två nya trädgårdssäljare till vår trädgårdsbutik.

Det är ett mycket omväxlande jobb, dels att vara säljare och hjälpa och handleda kunder i samband med köp och dels att vara trädgårdsmästare och prismärka, attraktivt exponera och sköta vårt stora sortiment av växter.

Vi tror att du har någon form av trädgårdsutbildning eller praktisk erfarenhet från trädgårdsyrket. Du bör ha bra växtkännedom och tycka om att hjälpa våra kunder. Har du även tidigare erfarenhet av butiksarbete är det ett stort plus.

Eftersom vi jobbar med levande växter och strävar efter att ha nöjda kunder bör du kunna ta ansvar och initiativ. Du bör även kunna ha en yrkesmässig relation till ditt jobb.

Tjänsten är en säsongsanställning med start i halva mars.  För rätt person finns det dock mycket stora möjligheter att få fortsätta i en fast åretruntanställning. Arbetstid både vardagar och helgdagar.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Hanna, Ingrid eller Andris Jurjaks på telefon 0455/47300.

Ansökan skickas till Blekingeplantan AB Gamla Landsvägen 41  373 31 Nättraby eller via mail till bl.plantan@telia.com

 

Kassatjänst.

Inför våren 2019 söker vi en person till kassatjänst.

Jobbet är ett kassajobb som förutom ren kassatjänst även innebär att kunna ge kunden snabba råd och tips om varorna han eller hon köpt.

Vi tror att du är en stresstålig, öppen och lättillgänglig person med intresse för trädgård och växter. Givetvis tycker du om våra kunder. Kassavana och butikserfarenhet är ett plus.

Kassajobbet varvas  med prismärkning och uppackning av varor i vår inredningsavdelning, tillbehörsavdelning och i vårt växthus.

Tjänsten är en säsongsanställning med start i halva mars och med slut i oktober. Som i alla butiker är arbetstiden förlagd till både vardagar och helgdagar. För trädgårdsintresserad person som utbildar sig i yrket är detta jobb en bra merit då hela vårt sortiment förr eller senare passerar kassan.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Hanna, Ingrid eller Andris Jurjaks på telefon 0455/47300.

Ansökan skickas till Blekingeplantan AB Gamla Landsvägen 41 373 31  Nättraby, eller via mail till bl.plantan@telia.com

 

 

 

 

Spontanansökningar

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill jobba hos oss på Blekingeplantan och känner att du har rätt utbildning eller yrkeslivserfarenhet för detta.

Skicka en intresseanmälan till: bl.plantan@telia.com så tar vi kontakt!