Lediga jobb

Trädgårdssäljare

Inför våren 2018 söker vi en trädgårdssäljare med butiks- och handelsvana. Du bör även ha växtkunskap och ett stort trädgårdsintresse. Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med vårt utomhussortiment. Du kommer att få skylta och exponera, dels vårt bassortiment och dels de växter som är aktuella för varje årstid. Din handelserfarenhet behöver du för att vara observant på försäljningstakten hos olika varor och med ledning av detta hela tiden skylta om och förändra butiken och hålla den intressant och spännande. Din växtkunskap behöver du för att kunna utnyttja växternas unika egenskap som skyltmaterial och miljöskapare. Beroende på intresse och erfarenhet finns möjlighet till inköpsansvar.

Tjänsten är en heltidstjänst med möjlighet till åretruntanställning till rätt person. Tjänsten innebär även helgarbete. För mera information ring Hanna, Ingrid eller Andris Jurjaks på telefon 0455/47300. Eller mejla till bl.plantan@telia.com.

Spontanansökningar

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill jobba hos oss på Blekingeplantan och tycker sig ha rätt utbildning och yrkeslivserfarenhet för detta.

Skicka en intresseanmälan till: bl.plantan@telia.com så tar vi kontakt!