Lediga jobb

 

 

Tillbaka till dina rötter!

Har du någon form av trädgårdsutbildning? Vill du jobba med den gröna sektorn? Kanske har du en grön utbildning som du inte använt på ett tag och skulle vilja ta tag i igen? Du kanske har skaffat kompletterande erfarenhet som skulle passa i ett trädgårdsföretag? Fortsätt då att läsa.

Blekingeplantan i Nättraby har en stabil och positiv utveckling och vi behöver fler händer i vår verksamhet. Vi söker en engagerad person med trädgårdsutbildning och starkt driv. Du är positiv, initiativtagande och är har en god förmåga att ta ansvar. Att kunna samarbeta och samtidigt utveckla dina egna uppgifter och områden är viktigt. Eftersom vi i huvudsak är inriktade på handel av växter och tillbehör, är erfarenhet av handel och bemanning i allmänhet en väldigt bra kompetens.

Blekingeplantan är en trädgårdsbutik med 8 anställda. Vi är ett glatt gäng som har roligt på vårt jobb. Tillsammans hjälps vi åt att få både växter och kunder att må bra. Butiken är belägen strax utanför natursköna Karlskrona med skärgård. Stadens läge ger möjlighet till en bra livskvalitet och är lätt att nå både nationellt och internationellt.

Tjänsten är en åretruntanställning.

Beroende på din kompetens och erfarenhet kan arbetsuppgifterna skräddarsys så att de passar dig.

Välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta oss på mail: info@blekingeplantan.se

 

 

Trädgårdsdesigner/rådgivare.

Vi har hos våra kunder upplevt ett stort behov av att få hjälp med trädgårdsdesign och trädgårdsrådgivning.

Vi söker därför kontakt med person som har praktisk erfarenhet och ett kunnande av dessa arbetsuppgifter.

Arbetet kan utföras som en deltidstjänst i kombination med butiks och försäljningsarbete på Blekingeplantan, alternativt som uppdrag till egen företagare.

 

 

Spontanansökningar.

Vi tar gärna emot spontanansöknigar från dig som vill jobba hos oss på Blekingeplantan. Känner att du att du har utbildning eller yrkeslivserfarenhet som gör att du skulle kunna bli en i vårt team, skicka då en intresseanmälan till:  info@blekingeplantan.se så tar vi kontakt!