Lediga jobb

 

Säljare till vår trädgårdsbutik.

Blekingeplantan, en lokalt förankrad trädgårdsbutik med ett stort sortiment av utomhusväxter och inomhusväxter. En växande inredningsavdelning, trädgårdstillbehör och redskap. Dessutom finns ett brett sortiment med fröer, lökar och knölar.

Vi har fått ett allt större förtroende från våra kunder och därmed fått allt mer att göra.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter: kassatjänst, uppackning av varor och växter, skötsel av växter och kundrådgivning. Även ansvar för inköp av en del varugrupper.

Arbetsplatsen är liten och familjär, arbetsuppgifterna är många och omväxlande och innebär mycket kundkontakt. Har man ett trädgårdsintresse och dessutom inspireras av butiksarbete med kundkontakt är Blekingeplantan en utvecklande arbetsplats.

Du bör ha vana av arbete i en fackhandelsbutik. Du inspireras av att ta ansvar. Har du dessutom ett trädgårdsintresse är det ett stort plus och det gör arbetet  lättare.

Tjänsten är en åretruntanställning och innebär affärstider och helgarbete.

Tillträdesdag: senast början av mars 2020.

För mer information kontakta oss på mail: bl.plantan@telia.com

 

Trädgårdsdesigner/rådgivare.

Vi har upplevt ett stort behov och en stor efterfrågan på hjälp med trädgårdsdesign och trädgårdsrådgivning.

Vi söker därför kontakt med en person som har praktisk erfarenhet och ett stort kunnande av dessa arbetsuppgifter.

Arbetet kan utföras som en deltidstjänst kombinerat med butiksarbete på Blekingeplantan, alternativt som uppdrag till egen företagare.

För mer information kontakta oss på mail: bl.plantan@telia.com

 

 

Spontanansökningar.

Vi tar gärna emot spontanansöknigar från dig som vill jobba hos oss på Blekingeplantan. Känner att du att du har utbildning eller yrkeslivserfarenhet som gör att du skulle kunna bli en i vårt team, skicka då en intresseanmälan till: bl.plantan@telia.comså tar vi kontakt!