Lediga jobb

 

Trädgårdssäljare sökes.

Vi är inne i en expansiv fas och upplever en bra tillväxt. Vi har nu en tydlig målbild av var vi vill befinna oss om 2-3 år. Vi förbereder oss därför nu för att möta framtidens behov när det gäller att utveckla vår organisation och våra medarbetare.

Vi söker dig med växtkunnande och trädgårdsintresse och med erfarenhet av försäljning. Jobbet är en heltidstjänst alternativt halvtidstjänst. Din huvudsakliga arbetsplats blir i vår utomhusavdelning. Du kommer att få:

¤ hjälpa kunder att välja rätt.

¤ vattna , vårda och fylla på med växter och varor.

¤ hjälpa till med olika arbetsuppgifter som kan uppkomma på Blekingeplantan.

¤bidra med din kunskap och entusiasm.

Är du optimist, har lätt för att få kontakt med andra, stimuleras av att bidra till ett positivt resultat och att jobba mot uppsatta mål, då tycker vi du skall söka jobbet!

Tillträde i början av mars. Maila din ansökan till: bl.plantan@telia.com

 

 

Trädgårdsdesigner/rådgivare.

Vi har hos våra kunder upplevt ett stort behov av att få hjälp med trädgårdsdesign och trädgårdsrådgivning.

Vi söker därför kontakt med person som har praktisk erfarenhet och ett kunnande av dessa arbetsuppgifter.

Arbetet kan utföras som en deltidstjänst i kombination med butiks och försäljningsarbete på Blekingeplantan, alternativt som uppdrag till egen företagare.

För mer information kontakta oss på mail: bl.plantan@telia.com

 

 

Spontanansökningar.

Vi tar gärna emot spontanansöknigar från dig som vill jobba hos oss på Blekingeplantan. Känner att du att du har utbildning eller yrkeslivserfarenhet som gör att du skulle kunna bli en i vårt team, skicka då en intresseanmälan till:  bl.plantan@telia.com så tar vi kontakt!