Jord och Gödning

Detta är en del av vårt sortiment vi satsar mycket på. Vi tycker det är viktigt att växterna vi säljer hamnar i bästa möjliga jord. 

Vi har valt att erbjuda Hasselfors Gardens sortiment.  På Blekingeplantan har vi i 40 år sålt detta sortiment och vi har aldrig genom dessa fyrtio år blivit besvikna.  Hasselfors erbjuder ett stort och ansvarsfullt tillverkat sortiment.

YRKESKVALITET. I vårt sortiment hittar du produkter som håller Yrkeskvalitet. Med det menas att produkterna från början är framtagna tillsammans med yrkesodlare. Yrkesodlarprodukterna finns på säckarna  märkta med Hasselforsälgen. Dessa produkter har stor erfarenhet och innehåller ingredienserna Rotkraft som stimulerar rotbildning. Rotkraft är koncentrerade naturliga humussyror som främjar friska och livskraftiga rötter till nytta både för växten, miljön och dig.

Vår egen Specialjord är en sådan produkt som tillverkats efter Blekingeplantans eget recept. Specialjorden är en efterfrågad storsäljare och har blivit ett begrepp som bara finns hos oss.  

Vi har också ett stort sortiment av olika gödningsmedel: både organiska och oorganiska, samt ekologisk gödning.

Kom in i butiken så hjälper vi dig att välja rätt jord och gödning för dina växter!