Trädgårdens dag.

Trädgårdens Dag har vi de senaste 30 åren alltid firat andra söndagen i september. Inför den dagen har vi  fyllt upp butiken med vackra växter och nyheter. Sensommaren erbjuder ju massor av buskar och perenner i varma härliga färger. Allt detta har vi hittat på inköpsresor i  Europa. Förutom växterna brukar vi bjuda in gäster och vårt husband brukar spela skön musik, allt för att erbjuda en avslappnad familjedag på Blekingeplantan.

I år har Covid 19 gjort att det blir en annorlunda Trädgårdens Dag. Massor av växter finns det som vanligt att se och välja bland. Inköpsresorna har vi hoppat över och istället har vi näthandlat. Vi har ju lärt känna bra och pålitliga odlare genom åren. Det går ju att använda ny teknik istället för att utsätta sig själv och andra för smittrisk.

För att undvika trängsel och för att minimera smittrisken har vi  valt att sprida erbjudanden och aktiviteter till hela vecka 37 (7:e till 13:e september). Det gör att du lugnt kan besöka oss utan att känna oro. De flesta seriösa trädgårdsbutiker har valt att arrangera trädgårdens dag på liknande sätt.

Vårt fik är alltid öppet och du kan koppla av med kaffe i det gröna.

 Välkomna!